ANGST..

"De angsten die mijn zoontje had als hij in het donker op zijn kamertje lag waren heel heftig. We moesten hem altijd bij ons in bed nemen. "s nachts werd hij vaak krijsend wakker en klampte zich dan aan me vast. Ook was hij overdag vaak onrustig en had driftaanvallen waarbij hij met zijn hoofd op de vloer bonkte. Na het geven van de homeopathische korreltjes was ik zeer verbaasd;

Zijn gedrag werd rustiger en na een week sliep hij 's nachts door! We hebben het middel nog wel 1x moeten herhalen maar daarna ging het veel beter".

Mevr. Dekker, Den Helder.

ZWANGERSCHAPSBRAKEN.

.

"Ik wist nog maar net dat ik zwanger was toen het spugen al begon. Toen ik 4 maanden zwanger was had ik er nog last van, vooral 's morgens. Ik werd er moe van en at heel weinig. De verloskundige adviseerde me om naar de homeopaat te gaan. Ik heb na de inname van het middel nog een paar weken af en toe een aanval van misselijkheid gehad, maar ik ben nu ruim 6 maanden zwanger en ik het is helemaal beter geworden. Wat ik wel frappant vind is dat mijn rugklachten ook zijn verdwenen met datzelfde middel. Het blijkt een middel te zijn wat goed bij mij als persoon past. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb, ik ga nu zonder al te veel klachten door de zwangerschap heen.."

Mevr. J, te Anna Paulowna.